Mijn verhaal

Mijn naam is Anja Heirbaut.
 
Ik ben gehuwd en mama van twee dochters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als Handelswetenschapper in de privésector en in het secundair onderwijs. 

 

Geloof mij, ik heb het me vaak afgevraagd. 

Ben ik wel goed bezig? Op het werk? Met de kinderen? Is dit het voor mij?

Ik had periodes van frustratie, twijfel en onzekerheid. Dit bracht mijn energieniveau aan het kelderen en resulteerde dan meestal in het zoeken naar een andere job. Hierdoor kreeg ik tijdelijk een opstoot van energie en ambitie, maar kort daarna zat ik terug met het probleem dat de energievreters de bovenhand kregen.

Wat had ik toen baat gehad bij een goede mentor of coach!

Aan de basis van Vitality Projects ligt dus mijn eigen zoektocht naar balans tussen werk en privé, naar de juiste hoeveelheid uitdaging en naar voldoening, zowel privé als professioneel. 

Ik wou energie om er op alle fronten 100% voor te gaan!

Al vrij snel merkte ik dat voeding mijn energiepeil en concentratievermogen enorm beïnvloedt. 

 

Ik ben een opleiding tot voedingsconsulente begonnen met als doel te leren hoe het lichaam werkt en hoe de verschillende voedingsmiddelen en voedingsstoffen deze werking ondersteunen of bemoeilijken.

Maar voeding is slechts één factor.

 

Een gezonde geest is even belangrijk. Vaak lekt je energie weg door stress of piekergedrag, ook al heb je een gezond voedingspatroon. Tijdens de opleiding tot veerkrachtcoach bij Better Minds heb ik geleerd hoe je via coaching mensen kan helpen volledig in hun kracht te staan. Hier groeide mijn verlangen om mensen te helpen. Vervolgens heb ik me aangesloten bij VESB, de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches, om mensen met stressklachten of diagnose burn-out nog beter te kunnen helpen.

 

Wat is mijn motivatie?
 

Ik wil me bezighouden met alles wat jou meer energie, vitaliteit en levenslust kan geven; alles wat jou nog meer in je kracht kan zetten dus.  Als je goed in je vel zit, gaat alles veel gemakkelijker. Het zorgt voor daadkracht, een positieve ingesteldheid en voldoening. Daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen!
Ik gebruik vaak de slogan 'doelgericht naar meer balans en energie', want dat is wat ik nastreef. Vitality Projects staat voor resultaatgerichtheid, maar op een heel betrokken en persoonlijke manier. Respect voor jouw behoeftes, gewoontes en voorkeuren staat centraal. 

 

Even ter plaatse rust, de ogen openen en nieuwe inzichten krijgen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat coaching een doeltreffende manier is om terug in je kracht te komen en de beste versie van jezelf te zijn, of het nu gaat om stressmanagement, burn-out of emo-eten. Het is een manier om in contact te komen met je eigen drijfveren en functioneren.

Ik ben ontzettend dankbaar bij te mogen dragen aan de persoonlijke groei van mensen!

Volg Vitality Projects op Facebook en Instagram

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 Vitality Projects. All rights reserved. Website created by GOALS. agency