Mijn verhaal

Mijn naam is Anja Heirbaut.
 
Ik ben gehuwd en mama van twee dochters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als Handelswetenschapper in de privésector en in het secundair onderwijs. 

 

Geloof mij, ik heb het me vaak afgevraagd. 

Ben ik wel goed bezig? Op het werk? Met de kinderen? Is dit het voor mij?

Ik had periodes van frustratie, twijfel en onzekerheid. Dit bracht mijn energieniveau aan het kelderen en resulteerde dan meestal in het zoeken naar een andere job. Hierdoor kreeg ik tijdelijk een opstoot van energie en ambitie, maar kort daarna zat ik terug met het probleem dat de energievreters de bovenhand kregen.

Wat had ik toen baat gehad bij een goede mentor of coach!

Aan de basis van Vitality Projects ligt dus mijn eigen zoektocht naar balans tussen werk en privé, naar de juiste hoeveelheid uitdaging en naar voldoening, zowel privé als professioneel. 

Ik wou energie om er op alle fronten 100% voor te gaan!

Al vrij snel merkte ik dat voeding mijn energiepeil en concentratievermogen enorm beïnvloedt. 

 

Ik ben een opleiding tot voedingsconsulente begonnen met als doel te leren hoe het lichaam werkt en hoe de verschillende voedingsmiddelen en voedingsstoffen deze werking ondersteunen of bemoeilijken.

Maar voeding is slechts één factor.

 

Een gezonde geest is even belangrijk. Vaak lekt je energie weg door stress of piekergedrag, ook al heb je een gezond voedingspatroon. Tijdens de opleiding tot veerkrachtcoach bij Better Minds heb ik geleerd hoe je via coaching mensen kan helpen volledig in hun kracht te staan. Hier groeide mijn verlangen om mensen te helpen. Vervolgens heb ik me aangesloten bij VESB, de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches, om mensen met stressklachten nog beter te kunnen helpen.

 

Wat is mijn motivatie? Iedereen is in staat om mooie dingen te realiseren, wanneer hij of zij voldoende energie en balans heeft. Het doet me altijd zo'n pijn, wanneer ik mensen zie die een bepaalde situatie of gewoonte 'vol proberen houden' en op die manier hun energie en levenskracht zien weglekken. Een coachsessie is een manier om in contact te komen met je eigen drijfveren en functioneren.

 

Even ter plaatse rust, de ogen openen en nieuwe inzichten krijgen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat coaching een doeltreffende manier is om terug in je kracht te komen en de beste versie van jezelf te zijn, of het nu gaat om stressmanagement, burn-outpreventie, een gezond gewicht of emo-eten.

Ik heb een goede leerschool gehad om jou te helpen meer energie, balans, levenslust en gedrevenheid in je leven te brengen en ik ben ontzettend dankbaar bij te mogen dragen aan de persoonlijke groei van mensen!

Volg Vitality Projects op Facebook en Instagram

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Vitality Projects

Stuurstraat 78, 9120 Haasdonk

KBO 0672.644.223

0499 22 55 05 - anja@vitalityprojects.be

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

copyright Vitality Projects 2017-2018 - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy Policy

© 2017 Vitality Projects. All rights reserved. Website created by GOALS. agency