Mijn verhaal

Mijn naam is Anja Heirbaut.
 
Ik ben gehuwd en mama van twee dochters. Ik ben mijn loopbaan begonnen als Handelswetenschapper in de privésector en in het secundair onderwijs. 

 

Geloof mij, ik heb het me vaak afgevraagd. 

Ben ik wel goed bezig? Op het werk? Met de kinderen? Is dit het voor mij?

Ik had periodes van frustratie, twijfel en onzekerheid. Dit bracht mijn energieniveau aan het kelderen en resulteerde dan meestal in het zoeken naar een andere job. Hierdoor kreeg ik tijdelijk een opstoot van energie en ambitie, maar kort daarna zat ik terug met het probleem dat de energievreters de bovenhand kregen.

Wat had ik toen baat gehad bij een goede mentor of coach!

Aan de basis van Vitality Projects ligt dus mijn eigen zoektocht naar balans tussen werk en privé, naar de juiste hoeveelheid uitdaging en naar voldoening, zowel privé als professioneel. 

Ik wou energie om er op alle fronten 100% voor te gaan!

Al vrij snel merkte ik dat voeding mijn energiepeil en concentratievermogen enorm beïnvloedt. 

 

Ik ben een opleiding tot voedingsconsulente begonnen met als doel te leren hoe het lichaam werkt en hoe de verschillende voedingsmiddelen en voedingsstoffen deze werking ondersteunen of bemoeilijken.

Maar voeding is slechts één factor.

 

Een gezonde geest is even belangrijk. Vaak lekt je energie weg door stress of piekergedrag, ook al heb je een gezond voedingspatroon. Tijdens de opleiding tot veerkrachtcoach bij Better Minds heb ik geleerd hoe je via coaching mensen kan helpen volledig in hun kracht te staan. Hier groeide mijn verlangen om mensen te helpen. Vervolgens heb ik me aangesloten bij VESB, de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches, om mensen met stressklachten of diagnose burn-out nog beter te kunnen helpen.

 

Wat is mijn motivatie?
 

De wereld zou er nog mooier uitzien, wanneer iedereen in balans is en de prioriteiten stelt die hem of haar gelukkig maken. Als je goed in je vel zit en tevreden bent, zowel op het werk als privé, gaat alles veel gemakkelijker. Je hebt energie en een positieve ingesteldheid. Dit maakt dat je ook meer positiviteit zal aantrekken, wat op zijn beurt weer zorgt voor nog meer voldoening, tevredenheid en energie. Energie die je kan inzetten om je talenten toe te passen, om je collega's te helpen, om anderen gelukkig te maken en noem maar op. Iedereen is in staat om fantastische dingen te realiseren, wanneer hij of zij voldoende energie en balans heeft. Daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen, op een actie- en doelgerichte manier.
Ik wil mìjn energie inzetten om de energie en levenslust van anderen te verhogen en zo de wereld mooier te maken.  

 

Even ter plaatse rust, de ogen openen en nieuwe inzichten krijgen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat coaching een doeltreffende manier is om terug in je kracht te komen en de beste versie van jezelf te zijn, of het nu gaat om stressmanagement, burn-out, een gezond gewicht of emo-eten. Het is een manier om in contact te komen met je eigen drijfveren en functioneren.

Ik ben ontzettend dankbaar bij te mogen dragen aan de persoonlijke groei van mensen!

Volg Vitality Projects op Facebook en Instagram

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 Vitality Projects. All rights reserved. Website created by GOALS. agency